Klantenservice

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Mail: klantenservice@multitradestore.nl

Telefoon: 020 262 88 00

De klantenservice is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag hier tussen?.

Wat zijn de levertijden bij jouwfestivaltent.nl?

Het bezorgen van de pakketten van jouwfestivaltent.nl wordt verzorgd door PostNL. Indien je de bestelling op een werkdag voor 17.00 uur geplaatst hebt, wordt het pakket dezelfde dag nog opgestuurd en kun je het pakket binnen 1-2 werkdagen in huis verwachten.
90% van de bestellingen worden binnen 24 uur bij je thuisbezorgd. Omdat PostNL een externe partij is die de levering doet moeten we dus voor de zekerheid een slag om de arm nemen.

Kan ik mijn bestelling online volgen?

Om uw pakket te volgen krijgt u het track & trace nummer van uw bestelling naar uw e-mailadres gestuurd.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij jouwfestivaltent.nl?

U kunt bij jouwfestivaltent.nl afrekenen met IDeal, Klarna of Creditcard.

Kan ik het artikel retour sturen?

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

Krijg ik een factuur van mijn bestelling?

U krijgt automatisch een factuur gestuurd naar uw e-mailadres.

Neem contact met ons op: