Over Ons

Jouw Festivaltent 

Bij jouw festivaltent vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid naar een festival te gaan. Jouw Festivaltent is ontstaan vanuit de behoefte om voor een festivalweekend een niet al te dure tent te kunnen kopen. Voor een festivalweekend heb je niet alleen een tent nodig; een slaapzak, slaapmatje en/of luchtbed zijn zeker geen overbodige luxe. En wanneer je jezelf ook nog van eten moet voorzien kun je bij Jouw Festivaltent ook alles kopen om een warme maaltijd te kunnen bereiden, zoals een kookstel en pannen. 

Daarnaast biedt Jouw Festivaltent verschillende gadgets die een festivalweekend nóg leuker maken zoals waterpistolen, veldflessen en zaklampen. Al je slaapspullen over de campingplaats sjouwen is een zware taak. Om dat probleem op te lossen heeft Jouw Festivaltent handige transport producten zoals bolderkarren en  steekwagentjes. 

 

Multi Tradestore B.V.

Hoe begon het allemaal? Multi Tradestore B.V. is een samenwerkingsverband tussen drie vrienden die elkaar al vanuit de zandbak kennen, Jeroen Tenhaeff, Yuhwi Hoebe en Kas Roosloot. Na vele spar sessies, besloten wij samen de stap te wagen en een gezamenlijk bedrijf op te zetten. Three85 is de grootvader van Multi Tradestore B.V., waar ook de bedrijven Zomaar Events, Sparkling People en weekendwebshop.nl onder vallen. 

Multi Tradestore B.V. is een e-commerce bedrijf met meerdere online shops onder één vlag. Deze zogeheten niche shops zijn vooral sterk in de categorieën outdoor, living & sport. Het bedrijf levert haar producten direct uit voorraad. Alle afdelingen zijn in eigen beheer waardoor onze klantenservice snel en kwalitatieve service verleent. Multi Tradestore B.V. is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.

Heb je een vraag over onze webshop, of vind je dat er een artikel in onze webshop ontbreekt? Laat het ons weten! Onze klantenservice staat voor je klaar.